Garantie

Onderhoud bij Minicar Centrum staat voor zekerheid. Om de zeer hoge betrouwbaarheid van uw minicar op peil te houden, worden uitsluitend originele onderdelen en de allerbeste materialen gebruikt. Bovendien worden onze monteurs steeds bijgeschoold. Deskundigheid én de juiste materialen vormen de beste garantie dat uw minicar in topconditie blijft. Tot in lengte van jaren. Bij aankoop van een nieuwe minicar bieden wij u een fantastisch garantiepakket. Wij houden u altijd mobiel.

Garantie nieuwe Microcar

Microcar & Ligier

Gedurende 2 jaar (onbeperkte kilometers) krijgt u volledige garantie op uw Microcar & Ligier . Dit betreft onderdelen en arbeidsloon.

Garantie occasion

3 , 6 of 12 maanden volledige garantie op de techniek. Dit betreft onderdelen en arbeidsloon.

Bij occasions met een verkoopprijs lager dan € 4500 kunnen wij in overleg een garantie van 1 maand geven op motor en wisselbak.

Algemene voorwaarden

Uiteraard moet het onderhoud volgens voorschrift worden uitgevoerd bij Minicar Centrum Veenendaal en zijn de kosten van het reguliere onderhoud (onderdelen en arbeidsloon) voor rekening van de eigenaar. Bij de eerste beurt (tussen de 500 en 1000 km) betaalt u geen arbeidsloon, maar wel de benodigde onderdelen in verband met het regulier onderhoud.

Foto Garantie